Nieuw score systeem

Vanwege de Corona perikelen maken we vanaf heden geen gebruik meer van de “E-Golf4U” computer/terminal in de hal van Pitch & Putt Molenhoek.
Volgens de huidige preventieve regels moet dan na elk gebruik de computer/terminal gedesinfecteerd worden. Dit is een onbegonnen zaak en daarom hebben we (Gijs van den Berg, Sven Froeling, Rene Derksen en *) besloten om de “pilot” van het Golf Club Molenhoek Score Systeem (GCMSS) vervroegd in te voeren als leidend systeem voor dit lopende seizoen.

Dit heeft als gevolg dat ook de inschrijvingen voor de wedstrijden niet meer via “E-Golf4U” lopen. Ook hiervoor gebruiken we nu het GCMSS.

Om het inschrijven en invoeren van de score eenvoudiger te maken is er een telefoonvriendelijke/mobiele versie van het GCMSS gemaakt.
https://www.gc-molenhoek.nl/gcmssm/
Men kan hier inloggen met dezelfde gegevens die men gebruikte bij “E-Golf4U”. Indien deze niet meer bekend zijn, graag mailen naar Gijs van den Berg of Sven Froeling.

Voor de “Smartphone” gebruikers is er nu ook een korte “handleiding” gemaakt die beschrijft hoe je de link/koppeling naar de mobiele versie op het startscherm van je telefoon kunt zetten.
https://www.gc-molenhoek.nl/score-systeem-vastzetten-op-telefoon-tablet/

Mochten er alsnog vragen zijn over het nieuwe systeem? Zie je iets dat niet klopt? Wil je iets dat anders moet?

Aarzel niet en mail of bel naar Sven Froeling!
sven@froeling.net of 06-50207502