Welkom bij het score systeem van Golf Club Molenhoek

Via deze website kunt u eenvoudig uw score invoeren, aan en afmelden voor een competitieronde, strokeplay kampioenschap en overige wedstrijden.

Er zijn 2 versies. Eén voor de mobiel en één voor de tablet en PC (daar bent U nu) . Op de mobiele versie zijn de mogelijkheden beperkter en de informatie beknopter. Simpelweg omdat het lezen van een complete uitslag van een competitieronde veel gegevens bevat die in een grote tabel worden weergegeven. Op de tablet en PC versie zijn ook je holegemiddelden en handicapgrafiek te vinden.

Graag ontvangen we feedback over de werking van het nieuwe systeem, positief maar zeker ook de negatieve dingen ontvangen we graag. Alleen op die manier kunnen we er een werkend systeem van maken. Feedback graag mailen naar: Sven Froeling

De organisatie!
 
Updates
   
Datum Omschrijving
04-02-2022 Het score systeem en de website draaien nu op PHP 8.0! Voor de vorige versie die gebruikt werd (5.6) was geen ondersteuning meer en waren er geen veiligheid patches meer. Nu zijn we dus weer veilig en ook nog eens sneller!
28-09-2011 Vanaf heden gaan we bij meer dan 27 spelers geen holes meer overslaan als we "Shotgun" starten. De wedstrijdcommissie kan dit aantal tijdens het seizoen aanpassen via de "Instellingen" optie.

Let dus binnenkort goed op bij de flightindeling!

23-09-2021 Bij het verwerken van een 4 banen wedstrijd werd niet de juiste positie aan een speler toegewezen. Dit kwam omdat er verder op in het script nogmaals een positie werd bepaald en die werd opgeslagen in de database. De rangschikking op de website was wel goed. Alleen de positie aanduiding kwam niet overeen met de behaalde plaats. Dit heeft dus geen gevolgen gehad voor de uitslag. De totaal uitslag van het 4 banen toernooi was hierdoor niet aangetast.

31-08-2021 Zoals u ziet een kleine cosmetische update! Veel plezier met deze iets snellere versie van het Golf Club Molenhoek score systeem!

Copyright 2024 Froeling.net mail for more information! Bezoek de website van Golf Club Molenhoek