Stappenplan aanmelden competitie ronde.

Omdat het regelmatig voorkomt dat iemand zich niet kon aanmelden voor een reguliere competitie ronde, om welke reden dan ook, volgt hier een stappenplan voor het aanmelden bij een competitieronde.

Stap 1:
Ga naar de website: https://nppb.e-golf4u.nl/zuil/zuil_login.php dit kan ook via onze eigen club website. Klik dan op het (zwart-witte) E-Golf4u logo.
Men komt dan op de volgende site terecht:

Hier dient men in te loggen met de gegevens die u aan het begin van het seizoen van Gijs heeft ontvangen.

Stap 2:
Eenmaal ingelogd selecteert men de competitieronde waar men aan wil deelnemen, in dit voorbeeld “Molenhoek stableford 9”.

Stap 3:
Eenmaal aangekomen bij de pagina van de geselecteerde competitieronde. Dient men te klikken op “Inschrijven”.

Stap 4:
Ondanks dat u net op “Inschrijven” heeft geklikt, is het nog niet klaar. U kunt nu eventuele opmerkingen invoeren. Heeft u niets op te merken of zijn de opmerkingen ingevoerd klik dan nogmaals op de knop “Inschrijven”.

Gefeliciteerd! Als alles is gegaan zoals hierboven is beschreven, dan bent u aangemeld voor de competitieronde. Om er zeker van te zijn dat het gelukt is volgen nu een paar controles.

Controle 1:
Als het goed is staat u nu weer op de onderstaande pagina. Daar selecteert u “Inschrijflijst”.

Controle 2:
U ziet nu een lijst met alle mensen die zich succesvol hebben aangemeld voor de competitieronde. Als uw aanmelding gelukt is dan staat uw naam er tussen in gele letters! Is dit niet het geval, begin dan overnieuw met het stappenplan. Lukt dit een tweede keer ook niet? Neem dan contact op met de competitie leider (Gijs).

TIP!
U kunt zich ook aanmelden voor de volgende competitieronde na afloop van een competitieronde (mits u al weet of u die ronde mee gaat spelen). Op de “Zuil” in de Molenhoek kunt u inloggen met uw pasje en daar, bijvoorbeeld, na het invoeren van de uitslag ook alvast aanmelden voor de volgende ronde.

Mochten er ondanks dit stappenplan nog vragen zijn? Schroom dan niet en spreek mij (Sven) aan met de vraag. Of mail naar sven@froeling.net of app/sms/bel naar 06-50207502.